Sommaren är här men vars är sommarvädret?

Ser framemot det som händer och hoppas händer, kan inte allt börja falla på plats. Ett boende så vi kan börja leva mer som vi vill, planeringar/funderingar som man vill ska hända. 
Mycket handlar om att ta tag i saker men gör det eftersom. Är sånt som måste fixas innan man kan ta vissa beslut men dom kommer.
 
Sommaren har börjat men vädret håller inte riktigt med. Det är kallt och regnigt så hoppas att sommarvärmen kommer snart, eller så befinner vi oss bara på fel ställe.
Har varit en sväng upp till Abisko, så mysig stuga och ställe, att vandra längst Jokken och leta stenar mm...Barnen stor trivdes. Var bara skönt att få göra något tillsammans, att få vara tillsammans en längre tid.
  
 
 
  
 
 
 
Det är mycket som börjar falla på plats, som gör att man inte behöver tänka på vissa saker så mycket, 
det finns saker som man vill få ordning på så allt kan flyta på bra,
det finns saker jag vill ska fungera för allas skull.
 
Försöker komma på vad vi vill göra denna semester, vad vi vill hitta på och göra. Förslag och ideer finns så får se vad som blir av.
 
Nu väntar snart en helg i Sundsvall och Furuviksparken i Gävle med nästan hela familjen =) Längtar längtar.
Det innebär även mer tid med dig <3
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0