Nära nu

Oj oj oj
Nu är det inte länge kvar innan det är dags.
Det nya livet börjar!
 
Vi packar och packar och försöker komma fram till saker. Är ju inte bara en sak som ska packas. 
Maja är väldigt duktig och inne på att vi ska flytta, hon vill gärna opacka sina saker och själv. 
Lite jobbigt är det för henne att lämna de nära och kära men samtidigt tycker hon att det är lite spännande att komma till ett nytt ställe med nya kompisar.
Det är mycket skrot somman hinner samla på sig under tiden man bor i hus...Finns mycket som ska kastas, trasiga leksaker och trasiga saker överhuvudtaget. Varit så duktig o lämnat kläder o så som Jolin kommer kunna ha, att slippa dra med det till vännäs för att det sedan ska hit igen..nej tack!
Det ska ju även delas upp bohaget, så man måste som tänka på det som kommer finnas, det vi måste skaffa mm..
 
Känner mig nervös och det ska bli spännande detta, om jag är nervös redan nu hur kommer det då att bli när vi står där och ska köra första flyttlasset...
 
Nu är det fokus på att packa ihop så när vi får tillgång till lägenheten så är det bara att börja köra sakerna.
Vill ju nu snart, vill starta om =)

Ny vändning mot det nya livet

Denna tid i detta hus börjar lida mot sitt slut.
 
Finns många minnen, tankar och jobbigheter som dyker upp när man kollar vad som finns. Hitta gamla saker som gör en påmind om saker, händelser som man glömt. Har alltid vetat att det kommer vara mycke känslor som dyker upp nu när detta sker men har försökt förtränga det.
Byggde faktiskt upp mitt liv här, det liv jag trodde skulle hålla, det liv jag trodde jag skulle leva.
Att lämna allt och gå vidare har varit något som jag känt att jag velat länge men nu när man står vid klippans kant så kommer allt man trodde man skulle kunna hålla borta.
Vill inte känna att det är jobbigt att vi nu packar ihop vårat liv men det är nog så det ska kännas.
Många saker har minnen som får mig att tänka vilket resulterar till att jag vill krypa upp i soffan och släppa allt. Lämna alla saker och bygga upp ett nytt hem på nytt men samtidigt vill man ta med sig saker just för att det betyder något för en, för barnen.
Islut ändan kommer detta att bli bra, bara att komma över det jobbiga, känslosamma och göra det som ska göras.
 
Är inte så länge kvar innan allt ska flyttas från ett ställe till ett annat, när livet tar en ny vändning och vi får testa på något nytt. 
Ser framemot att starta detta nya för att man har längtat efter det. Att få testa på att leva tillsammans och slippa denna distans som varit hela tiden. Att få känna på hur det ska vara.
 
Allt har gått så fort fram, vi var i början på förra veckan och kollade på lägenheten och i mitten på veckan skrevs kontrakt. 
Planer på hur vi vill ha det m.m är i full gång och det känns kul och spännande. Nu får vi bygga upp ett hem tillsammans.
 
Vet att det är många som har sina åsikter om detta men barnen kommer att ha tillgång till umgänge med sin far ändå. Det går bilvägar emellan och han är viktig för dom likaså dom är viktiga för han. (ville bara klargöra detta så inga påhopp behövs)
 
Vi fick en trevlig, välbehövd resa till sundsvall/furuviksparken förra helgen så lägger upp några kort därifrån.
Även Felix har hunnit fylla 3år och det firades lite grann i sundsvall sedan när vi kom hem.
 
 
 

Sommaren är här men vars är sommarvädret?

Ser framemot det som händer och hoppas händer, kan inte allt börja falla på plats. Ett boende så vi kan börja leva mer som vi vill, planeringar/funderingar som man vill ska hända. 
Mycket handlar om att ta tag i saker men gör det eftersom. Är sånt som måste fixas innan man kan ta vissa beslut men dom kommer.
 
Sommaren har börjat men vädret håller inte riktigt med. Det är kallt och regnigt så hoppas att sommarvärmen kommer snart, eller så befinner vi oss bara på fel ställe.
Har varit en sväng upp till Abisko, så mysig stuga och ställe, att vandra längst Jokken och leta stenar mm...Barnen stor trivdes. Var bara skönt att få göra något tillsammans, att få vara tillsammans en längre tid.
  
 
 
  
 
 
 
Det är mycket som börjar falla på plats, som gör att man inte behöver tänka på vissa saker så mycket, 
det finns saker som man vill få ordning på så allt kan flyta på bra,
det finns saker jag vill ska fungera för allas skull.
 
Försöker komma på vad vi vill göra denna semester, vad vi vill hitta på och göra. Förslag och ideer finns så får se vad som blir av.
 
Nu väntar snart en helg i Sundsvall och Furuviksparken i Gävle med nästan hela familjen =) Längtar längtar.
Det innebär även mer tid med dig <3
 
 

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0