Äntligen hemma!

Att packa ihop och lämna sitt gamla liv har inte varit lätt, mycket känslor men som tur är har jag haft många som stöttat mig och fått detta att vara lättare.
Så drygt att flytta, att sitta och köra fram och tillbaka flera gånger på en vecka har medfört ryggbesvär, ömma muskler och trötthet men nu snart är det äntligen över. Nästan allt är flyttat nu. Lite småsaker och städningen kvar sen kan vi njuta helt =)
Att det blivit en förändring för barnen har än så länge varit positivt, nytt och spännande och inte så mycket protester. Dom verkar väldigt nöjda.
 
Det mest är på plats och nu kollar vi tapeter för att kunna göra helt klart i lägenheten. Vi är nöjda över lägenheten, bra läge, bra storlek och vi får vara tillsammans den mesta tiden, inget kan slå det!
 
Att ha levt isär har inte varit lätt, att se fram emot när man setts och sen längtat när man inte är med varandra.
Men nu är detta över, nu får vi vara en familj!
Nu behöver jag inte sakna varje sekund, nu kan jag njuta helt av livet.
Älskar mitt liv, Älskar barnen och älskar dig Emil <3
 
Nu är det lite små grejor som ska fixas.
 
Strålande sol ute så blir en sväng till stan idag sen hoppas vi på lite bad eller nått, Felix har sovit i stugan hos mormor för han skulle åka lastbil med Linda idag, saknar honom så det är bra att han kommer hem igen =P
 
Pappatid går väl så där, vi försöker men det är inte alltid det går men inte så mycket att göra åt, situationen är som den är. Hoppas bara att det kommer börja fungera bättre. Maja har börjat bli väldigt besviken när det inte fungerar men försöker förklara för henne att pappa är trött pga att han fått stroke och återhämtar sig, att det tar tid. Jobbigt att veta hur mycket hon vill ta in men föörsöker allt, vill inte hon ska vara besviken när det inte är hans fel.
Svårt detta med att veta hur man ska tackla allt men brukar ändå bli bra.
 
Nä ut o göra nått nu, Ha en bra solig måndag alla nu!
 
Kram

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0