Det som är tänkt händer

Denna vecka börjar leda mot sitt slut, mycket har man hunnit med, eller mycket har hänt.
Jobb jobb och jobb har stått på schemat, vi har även hunnit med och fiskat när Emil kom hit. Varit i stugan där vi varit och fiskat, fikat och ätit mat. 
I Onsdags så var det disco på förskolan vilket resulterade med ett brutet nyckelben på min älsklings tjej =( Felix hade läkarbesök den dagen så vi åkte till akuten med Maja samma veva, satt 2 timmar på akuten men koller och röntgen (7 Bilder).
Nu flyter allt på men hon har ont så alvedon och ipren är hennes vänner just nu. Börjat ändå släppa för hon, inte lika ont men det är mycket "stötar" som kommer och då gör det ont.
Att ligga och sova är inte heller det lättaste, att somna i sittläga och vakna i det tar på kroppen.
 
Hos barnläkaren
 
I väntan på akuten
 
 
Mammas älskling har ont :(
 
Fisketur
 
I stugan, yatzyspel där maja vann
 
Ute med båten och fiskar
 
 
 
Den nya sovstilen =)
Inte lätt att försöka bygga nått med en hand =)
 
 
Annars flyter dagarna på, söker jobb och lägenhet så fort det kommer ut så hoppas det faller på plats snart och att en lägenhet tilldelar oss. 
Måste fixa detta med försäljning av huset med så det blir klart.
Bara man hittar ett boende innan det är dags att vara ute ur huset. Men det löser sig nog, bara att söka och söka...Annars får vi flytta någon annan stans.
Känns som att man måste ha en backup plan på boende så måste nog komma fram till en sådan =l
Känns som att är det tänkt så händer det, kan inte annat än försöka med allt.
 
Sitter även i funderar tankar på att åka utomlands med barnen en sväng under sommaren och även en sväng utan barnen så får se hur det går. Är inte det lättaste att få barnvakt en längre tid men får se om man kommer lyckas. Nu önskar man att situationen var annorlunda (önskar det jämt) så det fanns ett "normalt" sätt att kunna lösa det på.
 
Nä nu slappa i soffan!
 
Ha en bra kväll alla.
 
 
 

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0