Tala ut, håll inget inom dig!

Att man ska lyssna på andra när det sägs saker som man egentligen vet att det inte stämmer är inte något som får en att må bra. Varför ska man fråga saker när man vet svaret men gissar att så är väl alla. Att få fram ord på ett sätt som inte missuppfattas är inte det lättaste.
Innerst inne vet man vad som stämmer, man ska alltid tro på sig själv och det som känns bäst.
 
Lägenheten börjar ta form och nu är det verkligen vårat hem. Det är här vi bor, det är här vi är som familj.
Allt flyter på bra här, Emil på sitt nya jobb där det aldrig mer är nätter, fy fan vad bra!! =)
All tid vi får spendera tillsammans, både vi och med barnen. 
Maja börjat skolan vilket hon tycker är jätte kul och får nya kompisar varje dag och bara se hennes glädje i ögonen när hon kommer hem är oslagbart, hon berättar så fort hon kommer igenom dörren allt som hänt på skolan.
Till Felix söker vi fortfarande förskoleplats och hoppas han får det snart.
 
Dom trivs väldigt bra här, leker på sina rum mycket mer än dom gjorde i Rusksele, sover oftast hela nätterna, vaknar kanske nån natt men inte så man märker av det, tidigare var det varje natt flera gånger på natten. Så skönt.
Bättre sömn, gladare barn (och föräldrar) =)
 
I helgen så hade vi inflyttningsfest, vi åt mat, satt och pratade och umgicks innan vi åkte till Umeå för att gå ut. Hamnade på Båten vilket i mitt tycke var ett tråkigt uteställe men nu har vi testat det och kanske inte behöver gå dit någon fler gång.
 
Jag och barnen åkte till Rusksele på torsdagen och sov hos mormor för att umgås och hälsa på på förskolan, det var trevligt. saknat dessa jobbarkompisar, tråkigt bara att det inte vart så mycket prat men det kommer alltid fler tillfällen. Så i Fredags åkte jag och Emele till Vännäs för festen och tillbaka till Rusksele på lördagen. Barnen hade pappatid och var sjukt nöjd över att det hade funkat. Dom tyckte det var kul och pappa hade varit glad så glädjen lös i deras ögon. Nu återstår att se nästa gång. Hoppas hoppas hoppas.
 
Livets förändring vart till det bättre, så bra att man måste ibland nypa sig i sin arm. Det gör ont varje gång så börjar att inse att detta är nog verklighet. Den verklighet som jag för alltid vill leva. Leva mitt liv med denna familj. Att få känna glädje och lycka var dag, att få känna sig älskad och betydelsefull.
Du får mig att känna allt detta för det är så jag vill att du ska känna varje dag.
Tillsammans är vi oslagbara, tillsammans är vi VI <3
 
Mycket har hänt och mycket kommer hända.
Tex så är en Thailand resa bokad. Åker den 30/12-15/1 med den andra familjen, Familjen Andersson.
Är typ redan nervös och känns sjukt spännande. Längtar så mycket.
Barnen ska vara med min familj men det kommer dom tycka är roligt...är nog bara mamman som kommer tycka det är sjukt jobbigt.
 
Lev och må, ta vara på var dag och lev den som du vill leva. 
Se till att vara lycklig och lev inte ett olyckligt liv!!
 
Älskar er Emil, Maja och Felix och även lilla Hera :D
 

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0