Framåt

Försöker anpassa oss till det nya livet, det nya livet där det är jag och barnen. Jag vet att vi klarar detta och det har flytit på väldigt bra alltihopa och hoppas det fortsätter så. 
Visst det är jobbiga stunder men man får försöka tänka på dom positiva och vad som finns kvar. På ett eller annat sätt finns mycket kvar. Vi har alltid sagt att vi kommer finnas för varandra och ställa upp så hoppas att det kommer kvarstå. Det var hemskt jobbigt att förlora det vi hade men allt har en mening och den är bäst att följa. Meningen med livet för oss vidare, mot vad får vi bara komma fram till själv.
Lärde känna många underbara personer och ni har alla satt spår i våra liv på nått sätt och det är något som man vill ska finnas. Att personer man lärt känna sätter alltid mening på saker och ting.
Nu återstår i dags läget att komma fram till vad som ska hända, vart man ska bo och så. Söka jobb och lägenhet är på agendan just nu så Maja vet vart det är hon ska gå skola och vi får börja på den fasta punkten och veta vart vi ska bo. Nu är man bara här tillsvidare men man vill ha något eget, att känna detta är rätt.
Det kommer att komma, jag vet det.
Många förändringar men i slut ändan kommer allt bli bra. Just nu känner jag att allt ligger lite på is, vill inte riktigt tänka på saker och ting och vill inte prata om vissa saker, att se andra före mig är lättare men allt ordnar sig för alla.
Som sagt livet går vidare och bara att leva det på rätt sätt även om det inte alltid är så.
Du har satt spår och du är viktig, det vet du att du alltid kommer att vara. Hoppas vi kan förbli det vi är nu, vänner och finnas för varandra, på ett eller annat sätt.
En del av mitt hjärta har du föralltid och jag hoppas du tar hand om den delen på samma sätt som jag tar hand om din del.
 
Kram på er <3
 

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0