blaha blaha

Förra helgen vart inte som planerad. Barnen hade pappatid hos faster så det såg dom framemot att få träffa familjen på andra sidan. Eftersom jag låg i huvudvärk veckan innan så såg man framemot en lugn hemma kväll och att vi bara skulle vara. Men sådant blir fort ändrat fram och tillbaka. Man kanske inte var sitt vanliga jag utan mer känslig mm så helgen var ganska jobbig. Fick denna fly känsla som jag brukar känna men som tur är har man ingen att "fly" till. På sätt och vis är det bra att mamma bor en bit ifrån. Det är inte svårt att ta reda på vad som känns jobbigt mm men allt vart bra igen och jag flydde inte =)
Mycket berodde nog på denna hemska huvudvärk som jag hade och att man inte orkade med så mycket.
Måste komma ifrån att jag bara vill sätta ungarna i bilen och åka när det är nått, känner saknad, små grejs som man funderar över, ja vad som helst. Men min käresta har lovat att hjälpa mig med detta så =)
 
Eftersom barnen haft höstlov så vi åkte till mormor och resten av familjen så vi fick träffa dom lite grann. Det uppskattades av kidsen iallafall. Tog bilen dit i Tisdags, bara emele visste om det så fick överraska mormor =P For en sväng och hälsade på förskolan/skolan så det var kul att se dom leka och så. Även trevligt att prata med personalen. Man saknar faktiskt lite grann att jobba där, barnen och personalen men skulle inte byta ut detta liv mot det ändå. Dit kan man alltid komma och hälsa på för att prata bort en stund. Sedan var mormor så snäll och ställde upp med att ta barnen på torsdag så jag och Hera tog bussen till umeå för att jag och Emil skulle hitta på nått. Det var tänkt att vi skulle gå ut och så men blev inte det. Vi passade på att äta ute och sedan besöka biosalongen, vi såg Thor the dark world 3D (eller vad den heter), helt okej film..det blir lite annars att titta på film när det är i 3D. Sedan vart det hem och bara kände lugnet och myste. På fredagen kom barnen med faster Ulrika som var så snäll och tog ner bilen och ungarna så behövde inte vi sitta och köra till Rusksele för att sedan åka hem igen.
Det uppskattades inte så mycket att måste åka från mormor dom ville stanna kvar ett tag till men det är tur att sånt går att ordna. Mormor hade ju faktiskt snö och inte vi vilket gjorde saken roligare hos mormor.
Vi hade bara en hemma kväll..så skönt och mysigt. 
Annars i helgen har vi inte hunnit med så mycket. Igår vart det utgång för vissa och jag o barnen var hos morfar för att sedan åka hem när krogen stängde. Skönt att vara där och hälsa på lite grann med trots att det bara blev en stund man var vaken innan man sov tills vi skulle hem till Vännäs.
 
En del saker är svåra att förstå, även fast det finns förklaring så blir det ändå fel. Man bör nog tänka innan man säger något och hålla fast vid saker.
Jag vet att jag är inne i en period när det är lättare att ta åt sig, känslorna spelar en ett spratt men innerst inne vet jag. Börjar närma sig denna Thailand resa så lite dåligt samvete har man att man ska lämna bort maja och felix i 2 veckor men dom kommer nog ha det kul utan oss.
Även fast saker händer betyder det inte att det händer jämt. 
Jag vet att vi har ett bra liv, trivs bra i Vännäs och att få vara en familj.
Älskar min familj över allt annat.

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0