Nära nu

Oj oj oj
Nu är det inte länge kvar innan det är dags.
Det nya livet börjar!
 
Vi packar och packar och försöker komma fram till saker. Är ju inte bara en sak som ska packas. 
Maja är väldigt duktig och inne på att vi ska flytta, hon vill gärna opacka sina saker och själv. 
Lite jobbigt är det för henne att lämna de nära och kära men samtidigt tycker hon att det är lite spännande att komma till ett nytt ställe med nya kompisar.
Det är mycket skrot somman hinner samla på sig under tiden man bor i hus...Finns mycket som ska kastas, trasiga leksaker och trasiga saker överhuvudtaget. Varit så duktig o lämnat kläder o så som Jolin kommer kunna ha, att slippa dra med det till vännäs för att det sedan ska hit igen..nej tack!
Det ska ju även delas upp bohaget, så man måste som tänka på det som kommer finnas, det vi måste skaffa mm..
 
Känner mig nervös och det ska bli spännande detta, om jag är nervös redan nu hur kommer det då att bli när vi står där och ska köra första flyttlasset...
 
Nu är det fokus på att packa ihop så när vi får tillgång till lägenheten så är det bara att börja köra sakerna.
Vill ju nu snart, vill starta om =)


Kommentarer
Ingela Grundström

Agnetha! Du är ung,du har hela livet framför dig. Jag tycker du har tagit rätt beslut att börja om på nytt..Tyvärr så stannar många kvar i ohållbara förhållanden. Jag gläds med dig att du hittat en ny hjärtevän. Du ska veta , du är stark som klarat att göra detta. Önskar dig all lycka./Kram Ingela

2013-07-25 @ 22:58:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0