2015

Detta år har nu passerat, i räser fart enligt mig.
Som jag skrev tidigare så är det mycket som hänt. De dåliga tar alltid så mycke längre tid på sig att vänja sig med medans de bra slängs man in i och allt är som det ska. Men man lär sig eftersom hur man tacklar och hanterar saker och ting. Man kanske inte alltid tar det som man vill men som sagt så lär man sig.
 
Visst har man mått som man mått ibland men det finns alltid någon lycka, något som får en att le, någon som får en att förstå att man har det bra. Det gäller bara att se det. Se det som finns framför en.
 
Nu är det inte bara dåliga saker som hänt i slutet på detta år. 
Det har varit jul vilket man spenderat med familjerna. Först hade vi en liten julafton, sen hade barnen med sin pappa och familjen på den sidan. Julafton var hos Linda och Martin med en hel hop men det var trevligt. Åt mat, efterrätt och tomten kom med paket till barnen. Efter jul var det dags att åka till umeå för att ha jul där. Skönt att vara där en stund och umgås. 
 
Alltid jobbigt att säga hejdå 😢 
 
 
Hela barnaskaran på julafton, inne i Tv i väntan på tomten.
 
Dessa ungar är verkligen allt. Dom får en alltid att le. Hur kunde jag få så underbara barn. Nått har jag gjort rätt med. Mamma älskar er och skulle föra allt för er. 💕💗
 
Nu blickar vi framåt och ser vad 2016 har att erbjuda. En massa roliga och spännande erbjudanden hoppas vi på kunna skapa. 
2016 here we Come.
 
Ha det bra, må gott.
Kram kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0