Ibland är de kämpigare än andra gånger

En gång i tiden var man duktig på att uttrycka sig, att sätta ord på känslor och ting. Just nu är allt bara en röra, allt går bara runt.
Det är mycket som hänt den senaste tiden och mycket som händer.
Denna termin har varit en termin med sjukdomar, en termin med vab och jobbiga händelser när man inte riktigt vet hur man ska reagera, hur man ska vara, vad man ska säga. Ibland är man verkligen tacksam för de son finns nära.
 
 
En operation sväng har vi hunnit med och denna gick betydligt bättre. Felix tyckte det var lyxigt att få sova på hotell men lite jobbigt att han inte fick äta frukost. Men nu ska det förhoppningsvis bli bättre och aldrig mer.
 
 
Maja har klarat av en körtelfeber period på nästan två månader. Dock så är det inte riktigt bra med henne än. Får lätt feber och haft det nu igen i ca 11/2vecka vilket börjar ta på hennes krafter och även en hemsk hosta på de. Hoppas att lilla tösen slipper de snart.
 
Vi vuxna var på en kryssning till Tallinn vilket var roligt och mysigt. Att strosa i gamla stan och titta på allt, ja vi var värsta turisterna..
Att bara komma bort och göra något.
Dock fick vi veta när vi nästan var framme att en väldigt nära och kär person fått en hjärtinfarkt och läget var ovist. Att tackla och vara flera mil bort var inte lätt. Det dröjde även innan man fick veta hur läget var. Som tur var gick allt bra, skador men ändå bra.
 
 
På båten på väg ur hamnen
 
 
Kaffe i Tallinn 
 
 
Gamla staden, så fint med stengator och gamla byggnader.
 
Just nu tar vi de som kommer den dagen, det finns inte så mycket annat att göra. Vi har något jobbigt framför oss, något som man aldrig vill göra men det är ostoppbart. Det man kan göra är att tacka för den tid man fått och hoppas att allt är bra. Att veta du har det bättre där du är nu. Du kommer föralltid vara saknad. Älskade lilla mormor 💕
 
 
 


Kommentarer
Linda

Åh, vill vrida tillbaka tiden 😢
💗💗💗💗💗💗

2015-12-11 @ 01:28:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0