Funderingar

Resan till Thailand var bra om man bortser från sjukdomar och så. Kommer att komma ett inlägg om resan men inte just nu.
Att komma hem och tillbaka till vardagen har gått sådär. Man blev ganska van att inte behöva tänka på lunchtider, mattider och nattning när vi var borta men tycker ändå det flytigt på bra. Hann bara vara hemma nån dag så blev ungarna sjuka med feber och hosta. Nu har dom bara en jobbig hosta båda två så puffar och ger mollipect så hoppas vi att det släpper snart.
Att vänja sig med kyla igen har inte varit lätt..nä tacka vet jag värme och sol. Vill bara packa om och åka i väg nånstans. Att inte ha en bokad hemresa utan få se vad livet har att erbjuda. Att komma hem har även fått mig att börja fundera, försöker komma fram till vad man vill med livet, hur vill man leva det och vars. Vill känna att man är på en plats där man känner sig hemma så man kan bygga upp en trygghet, att barnen ska veta vars dom ska bo. Skulle vilja testa på nått nytt, se vad världen har att erbjuda. Vill inte bo på ett ställe där man känner att detta är bara tillfälligt, att veta man vill flytta härifrån till ett annat ställe. Men vars vill man bo? Vill som ändå ha någon nära men ändå vet jag att vi klarar oss. Bara en sån sak som om man vill gå ut och äta något på tu man hand så vill man att det ska finnas barnvakt. Är som skönt att göra något tillsammans. Men nu har vi varit 2 veckor o kunnat göra det man känner för så jag känner mig ganska nöjd och bortskämd, (finns inga ord som räcker till som tack för hjälpen ni som ställt upp, men ska försöka komma på nått.)
Vet att jag måste komma på vad man vill snart, veta på ett ungefär men svårt att komma på när det ska passa alla. Barnen anpassar sig nog ganska fort så länge som dom är små. Har som inte hunnit fästa sig helt med att bo här så för dom blir det nog inte sådan jätte stor förändring.
Nä sälja allt man ha och äger och byta ut allt, nytt land, nytt liv,nya tider.
Varför ska det vara så svårt att veta. Man tycker att det bara är att bestämma. Vars är alla idéer och alternativ, vill inte bara ha ett att välja mellan. men men kommer att komma på snart..men hur snart? Hur länge kommer det att dröja?
När man kom hem så fick man lita av känbslan att man inte ville vara här, var less innan jag steg in genom dörren. Så ska man inte behöva känna. Vill inte att det ska gå så långt att man börjar tycka det är jobbigt att leva så här, vara där man är.
 
Nä kanske dags att sluta skjuta på saker och ta tag i det istället.
När man börjar tänka på saker så kommer det alltid nya tankar fram så helt plötsligt har man skapat en hel djungel, att hitta ut från den är inte det lättaste.
 
Tänk om det kunde vara någon som sa hur man skulle leva livet, att allt redan var bestämt. Då var det bara små detaljer som man behövde ändra på.
 
Nä fundera vidare!
Lev och må
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0