Barns funderingar

Maja har haft en jobbig period nu med allt som har hänt för henne. Ledsen över att pappan är sjuk och inte orkar, viljan att leka tillsammans är större än vad möjligheten gör det. Mycket som spökar i lillans hjärna just nu och man vet inte riktigt hur man ska svara på allt. Vi gör det bästa vi kan men ändå tror jag det inte räcker. Men tids nog blir det bättre och lättare att förstå. Man tycker inte att barn ska behöva fundera och tänka på sådant här men det är ju verkligheten just nu. När vuxna har svårt att förstå saker hur ska då ett barn kunna förstå. Det jobbiga med maja är att hon förstår allt så bra och därför tror jag det blir jobbigare för henne eftersom hon tänker på det mer. Även fast det gått en tid nu så har man svårt att prata om allt själv, hur jobbigt är det inte då när ens barn gråter och tycker det är jobbigt. Man vill bara gråta och hålla om dom. Men det bästa är att krama om dom och känna deras kärlek tillbaka.
 
Åkte till Rusksele för att hälsa på där, Emil jobbar kvällar och kände att jag inte ville sitta själv hemma, klarar inte av det just nu. Så vi tog vårt pick och pack och åkte.
 
Idag tog vi alla kusiner och åkte på Nalles Lekland. Väldigt uppskattat av de små grynen.
 
 
 
Trötta och svettiga var dom. Nu är det mys som gäller tills det är läggdags och i morgon börjar resan hem igen.
 
Nä lev och må
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0