När man inte vet?!

Känns som att det är mycket som man måste ta ställning till. Att veta hur det ligger till och känna att det är så här man vill ha det. Att gå och fundera på vad som komma skall utan att ta tag i saker gör det inte lättare. Varför ska en del saker vara så svårt att prata om när allt annat går jätte bra. När det handlar om vissa saker vill man bara vara tyst. Alla her en talan och kan säga saker inte bara en person.
 
Är mycket som ska tänkas på, mycket som händer. Vad vill man med allt? Hur vill man att allt ska vara? Att fundera och undra går bra men sen ska man tänka på helheten.
Vill inte bo här livet ut, vill utforska mer. Vill kunna säga att jag levt mitt liv och inte ångra när man ser tillbaka. Trivs väldigt bra i Vännäs, lugnt och skönt men detta är inte min plats livet ut. Känner faktiskt att jag inte ens vill bo i Umeå, nä vill satsa på nått större och att bredda sina vingar, men vill inte göra detta själv. Brukar försöka tänka på vad jag vill med livet men det som känns viktigast just nu är att vara lyckliga, vara på ett ställe man trivs på och kunna njuta av livet, vet att detta kommer att komma men man vill inte slå sig helt till ro när det finns saker som man funderar på. Tänk om man fick/kunde testa på olika ställen utan att måsta ha uppsägningstider mm, att känna sig för vad man vill..det hade varit lite lättare då.
Men då kommer detta samvete fram igen, hur taskigt är inte detta mot de närstående som barnen behöver träffa och vara med. Deras pappa som är viktig, ja allt sånt.
 
Nu börjar julen närma sig i stormsteg och snart är det dags för julmat, tomte, paket till barnen jag allt som hör till julen. Det som känns lite jobbigt är att man ska hinna med överallt, barnen har ställen dem ska på vi ska fira jul på olika ställen, fast så länge man får vara med familjen så är det underbart.
Nu är det inte heller så länge kvar tills vi åker till THAILAND och börjar faktiskt känna att jag längtar, ska bli skönt att komma bort från allt men ändå inte. Kommer sakna kidsen så sjukt mycket ;( Dock kommer dom ha det kul utan oss och frågar redan när det var vi skulle åka så dom får vara med moster och mormor själva och hur länge som helst..men hallå....dom ska ju känna att dom saknar mig =/
Måste skriva klart packlistan och packa, packa och packa..vad ska med, vad skaffar man där..ja listan fortsätter. Sen ska det packas till ungarna det dom ska ha till Rusksele, fixa här hemma för när dom kommer hem och fylla matförråden =) Ja listan är lång så kanske dags snart att ta tag i detta..
 
Annars flyter livet på, Felix har fått plats på förskola här i Vännäs så efter vi kommit hem från Thailand så börjar inskolning på nya stället. Kommer bli bra och lättare när han börjar skolan att gå i samma klass och så. (om vi nu bor kvar här)
Har fått och ska börja jobba extra inom Taxi så har börjat på instruktionskurs nu så det känns kul. Är lite grann att lära sig men det ska gå bra, det har jag bestämt mig för. Bara man kommer in i det så flyter det nog på.
Studerar administration och kollar runt på andra kurser så får se vad som händer efter nyår. Söker jobb och vikarierar när det behövs. Ja som sagt så går livet framåt.
 
Detta blev ett tråk inlägg men hade inte så speciellt mycket att skriva om, är mycket som man vill skriva av sig men inte kan eftersom många, väldigt många har sina meningar om hur andra lever sitt liv o så. Sedan är det så skönt att skriva av sig men inte att nån ska kunna läsa det.
 
Tack och bock för tiden du offrat!
Agneta


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0