Tiden rinner iväg

Julen är nu över och fort gick det. Som tur är så är julen ingen stor högtid, man samlas, äter mat och umgås. Det är bara trevligt att kunna samlas nära och kära och känna en gemenskap, men nog hade det varit skönt att lägga pengar på en resa, en upplevelse än på mat o massa julklappar.
Barnen firade jul med sin pappa innan jul sen på julafton var vi i Rusksele hos barnens mormor. Det var en lugn dag med alla godsaker som hör till julen och julmat, det som var mest spännande var om tomten skulle komma, hade han fullt upp eller skulle han lyckas hinna =) 
Julklappar fick dom och nöjda barn somnade på kvällen. Det är en sådan härlig känsla att se barnen lyckliga och uppskatta saker, även om dom är små. Kvällen spenderades döende i soffan och filmtittande.
 
 
 
 
I väntan på att se om tomten kommer eller inte 
 
 
Och som tur var så kom han med några paket.
 
Juldagen åkte vi till Strand (umeå) för att vara hos Morfar och Helen, så skönt att komma dit och det var inte svinkallt så man kunde vara ute. På annandagen medans vi väntade på att de andra skulle komma (vi firar jul med dom på annandagen) så var vi ute och barnen fick åk lite skoter och tolka med bob, det var uppskattat.
 
Har inte hunnit hända så mycket i livet annars, blivit erbjuden en tjänst som jag tackat ja till fram till sommaren så får man se vad som händer sen. Har så mycket jag skulle vilja göra, testa på men gäller att tänka ut allt och fundera. Just nu är vi nöjd med livet, jag försöker iallafall.
Finns saker och ting som fortfarande är tufft men försöker leva med den synen att allt har en mening och det blir bättre. Det beror bara på vad man vill göra av allt, hur man vill göra.
 
Nu närmar Nyår sig och allt som hör till, hade varit ganska skönt att bara vara, vad finns det att fira? Så mycket att man måste dricka in året. Varför inte bara umgås och njuta av varandras sällskap. Har som aldrig förstått det. Men det blir bra, ett nytt år kommer ändå.
 
Lev och må!
Puss och kram
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0