Väntans tid!

Känns att man inte håller på med "aktiv" träning men kul när man känner att man orkar gå en trappa ner o träna lite =) Fick även träningskompisar idag så det var skönt...Tråkigt själv.
Känner i magen så hoppas det gått över innan i morrn =P
 
Idag har man jobbat och även haft mäklaren här. Det gick bra, vi skrev lite hon tog kort och Maja visade stolt upp sitt rum =P
 
Efter hon åkt iväg så klädde vi på oss och promenerade till mormor för att få äta lite middag...Det blev våfflor, grädde och hjortronsylt...Mumma!!!
 
Så skönt att fara ut på en promenad med barnen, dom är så duktig på att gå, inge gnäll eller nått och vi lekte att vi var flygplan som kraschade i plogvallen flera gånger, ungarna älskade att leka det =)
 
Nu går man i väntans tid, vill få besked, veta om det går.
 
Det är så mycket som jag skulle vilja göra. 
Men en massa som sätter stopp.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0