"Friska"

Nu är vi tillbaka (någorlunda) på frisk sträcket.
Felix har i helgen varit febrig och haft lite jobbigt med astman. Ska nu öka doseringen lite grann för att se om det släpper för dom är inne i en förkylningsperiod, eller det är vi alla.
Annars packas det ihop lite saker som just nu inte används.
Lägenhet söks i Umeå oxå så är på rätt väg. Får bara se hur allt går och om det kommer att fungera. Man vet ju inte hur vissa saker fungerar men får se när man får lite mer fakta om hur saker ska handskas. Vad är det som gäller och vad går göra.
Söker jobb över allt så får se. Vill som veta om man har jobb eller om man ska vara föräldraledig med Felix eftersom Maja börjar förskoleklass. Är lite dåligt med jobb just nu och de flesta jobben som är ute innebär kväll och natt jobb vilket är lite svårt. Sedan är barnens förskola uppsagd för att inte behöva betala det under sommaren, är dock ganska dyrt så lägger hellre den summan på att försöka göra nått kul med ungarna i sommar.
En massa planer finns så får se vad man kommer fram till =)
Är så kul att sitta och planera och fantisera men man blir så sugen på att kunna åka.
Det är nu det skulle passa väldigt bra att vinna lite pengar eller en resa.
 
Snart får man kanske veta lite om bodelningen mm så man får börja få lite ordning, är så less på att vänta hela tiden. Varför inte skynda på så man får ordning båda parterna. Känns som att allt blir utdraget men finns säkert någon bra anledning till det.
Lite grann vet man ju men kan som inte börja riktigt än att ta tag i detta.
 
Skulle även vilja veta om man får tag på en lägenhet så man kan bestämma sig om huset. Kan som inte riktigt ta det slutgiltiga beslutet när vi inte har någonstans att ta vägen, inte så man vill bo på gatan eller i tält :D
Nä lite mer ordning och reda skulle vara bra.
 
Vet redan av några som är lite intresserad av huset, fått lite vad som kan tänkas för det så får se när det läggs ut till försäljning (om). Kommer försöka att inte koppla in en mäklare utan att det kommer säljas normalt.
Men mycket minnen här, många nära och kära i närheten som gör att man vill stanna men samtidigt mycket minnen som gör ont att tänka på, jobbigt.
Vet att alla kommer finnas kvar även när vi flyttar men är man van att ha dom runt hörnet så är det lite jobbigt att inte längre ha det.
 
Men vi vågar, vi måste ju testa på nått annat, finns inte jobb här heller så måste man komma där det finns mer jobbutbud eller börja plugga nått.
Får se.
 
Åh denna saknad som man känner, att vara van med att du finns i närheten och sedan dröjer det väldigt länge. När det varit en känslomässigt jobbig dag och sedan får man höra din röst får en att le.
På nått sätt lyckas du alltid få mig att le och må bra, vet inte hur du gör. Att ha dagar att se framemot extra mycket är bra, du får mig att längta efter dig (som jag alltid gör). Vet att du känner likadant.
Det har nu gått ca 6mån sedan vi tog steget och sa att det var du och jag, hjälp 6mån känns så mycket längre <3
Okey vi började ända umgås och prata med varandra mycket tidigare =)
 
Är glad och Lycklig.
 
Och att även andra får känna på detta, alla är värda att känna lycka och må bra!
 
Ha en bra kväll!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0