Att få livet att gå ihop

Att få livet att gå ihop med hus, jobb, kvalitetstid och må bra har varit en berg och dalbana.
Hittat små saker som fått en att klara vardagen, bara av att bli väckt på morgonen av 2 guldklimpar har fått en att le och känna glädjen i livet. Vissa kanske anser det som en liten sak men för mig är dom ALLT!
(Ja jag vet att jag är lite ego nu, andra behöver oxå dessa barn men nu är det som det är, min blogg mina ord, får faktiskt vara ego här om jag vill)
Alltså denna utdragna, känns som så när man aldrig får papper eller veta hur saker ska fördelas mm så vi alla får en ordning på detta. Hur ska man kunna gå vidare helt när detta gnager på en, när detta gör en påmind. Vill få ordning på saker och ting.
 
Pilen pekar mot Umeå, det är där vi vill komma och testa på. Sökte Förskoleklass plats på en skola i Böleäng där jag fick meddelande förra veckan att Maja har fått en plats. Hon har plats i Rusksele med om det inte hinner dyka upp någon lägenhet innan dess men beroende på hur det blir med huset så kanske hon ändå måste byta.
Ska dit och kolla i Maj på skolan så hon får se vars hon kanske ska börja och även hälsa på de som ska gå i samma klass, får se när vi får tid för att komma dit. 
Maja tycker det känns spännande med många nya kompisar men säger att hon kommer sakna sina kompisar här, men kom sedan på att när hon ska hälsa på Pappa och alla andra släktingar så kan hon även hälsa på sina kompisar för dom finns ju här =) Söt unge <3
 
Nu är det en massa saker som ska kollas upp vad som gäller vid flytt och umgänge, även om man har ensam vårdnad så är det saker som gäller. Jobbigt när man har noll koll om sådana här saker och ska kunna få det att fungera. Men tur det finns mail och telefoner så man kan få reda på lite fakta så det går rätt till.
 
Nu söks det jobb. utbildningar och koll av boende så ser man vars man hamnar. Finns inte så mycket annat att göra än försöka allt man kan och hoppas på det bästa. Vill testa, vågar testa bara det inte blir fel. Men det vet man inte förren man testat. Går alltid att flytta "hem" igen. 
 
Nä sluta grubbla på alla om, vad, när, hur och gör det som man känner är rätt. Är det inte rätt så fixa det sedan. Sluta skjut på saker och gör dem istället när man kommer på dem. Man ska leva livet som om alla dagar är de sista dagarna. 
Livet går vidare och även vi!
 
Njut av varandra, de nära och kära och livet.
Och för det sista, tro på dig själv. Gör inte du det vem ska då göra det!
 
Trevlig kväll, Kram
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Linda

Tyvärr så måste du isåfall hyra en lght me massa gästrum så att vi få plats då vi kommer hela högen ;)

Svar: Du det är lugnt, ni får alltid plats hos oss <3
agnetasandberg.blogg.se

2013-04-15 @ 21:52:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Vårat liv fick en vändning och vi fortsätter att leva livet

"Det händer aldrig oss" ska man inte säga. Ta inget för givet. Livet fick en drastisk ändring när min dåvarande man 31år drabbades av en väldigt allvarlig stroke. Helt plötsligt stod man där med 2 småbarn och början på ett nytt liv. Vi har fått stå ut med mycket men lyckats ta oss igenom de mesta, mycket tack vare de nära och kära som funnits för oss. Vi alla lever vidare!

RSS 2.0